MČR Ostrava + Finále ligi kumite teamů

15.12.2015 18:52

O vikendu se v Ostravě konalo Mistrovství České Republiky, kterého se účastnilo 8 závodníků z našeho klubu. Ti si nakonec odvezli 11 individuálních medailí, tři týmové a tři medailové pozice z Finále ligy kumite teamů.

 

Sobota 5. 12

Matteo Tamborlani získal zlatou medaili v kategorii kata junioři, čímž potvrdil současnou roli české juniorské jedničky. V seniorské kategorii obsadil nepopulární 5. příčku, stejně jako v kategorii kumite juniorů do 68 kg.

Tomáš Zaťko získal dva cenné kovy. Zlatou medaili v kategorii kumite juniorů do 61 kg a bronzovou medaili v kata juniorů.

Sabina Forstová získala tři cenné kovy. V kategorii juniorek našla jedinou přemožitelku v současné Mistryni Evropy Zuzce Augustinové a odvezla si tak stříbro. V kumite juniorek nad 59 kg sebrala také 2. příčku. V kategorii kata seniorky obsadila bronzovou příčku.

Kateřina Sendlerová nastupovala v nejvíce kategoriích, a odvezla si taktéž tři kovy. Dvě bronzové medaile v kategorii U21 -  kata i kumite. V kategorii Seniorů v kata získala bodovanou 7. pozici, v kumite obsadila 3. místo

Simona Forstová získala bronzovou medaili v kategorii kumite seniorky do 61 kg.

Veronika Mišková nastoupila pouze v jedné kategorii, ale ukázala, že je českou špičkou a vyhrála další titul Mistryně České Republiky pro náš oddíl.

 

Naši junioři nastoupily také do kategorií kata team se svými kolegy z SCM Brno (soutěžili pod hlavičkou SCM Brno)

Kata team juniorky (Forstová Sabina, Šabová A., Šabová D. ) - 1. místo

kata team junioři (Zaťko T.,  Tamborlani M., Olšák J. ) - 2. místo

kata team senioři (Zaťko T.,  Tamborlani M., Olšák J. ) - 3. místo

 

Finále ligy kumite teamů

kumite team junioři (Zaťko T.,  Tamborlani M., Olšák J. ) - 2. místo

kumite team juniorky (Forstová Sabina, Šabová A.) - 2. místo

kumite team ženy (Forstová Simona, Sendlerová Kateřina, Mišková Veronika) - 3. místo

 

Neděle 6. 12

V neděli byla již účast našich závodníků slabší. Za náš oddíl se nominovali pouze Filip Pohl a Hana Luu. Bohužel ani jednomu z našich dětí se nepovedlo získat medaili či bodovanou příčku, avšak bylo to pro oba první účast na Mistrovství Republiky. Získali tak mnoho zkušeností, jak to chodí na tak velké a kvalitní soutěži.

 

 

 

Kontakt

Taro kan, z.s. Rygle 23
644 00 Brno
(+420) 605 226 613

Vyhledávání